TUOTTEET

Tuotteet

Kokonaisvaltaisen terveyden tukemiseksi meiltä löytyy erilaisia terveyttä tukevia tuotteita, joita käytämme itsekin omassa arjessamme. Tuotteet ovat siis omassa käytössä hyväksi havaittuja ja meillä on ilo mahdollistaa tuotteiden käyttö myös asiakkaillemme.

TEMPUR Meiltä löytyy testattavaksi ja omaan käyttöön Tempur-tyynyt, sijauspatjat, patjat ja useita eri vuodekokonaisuuksia.

HIERONTAPALLOT JA –RULLAT ovat erinomaisia näppäriä ja tehokkaita rullia ja palloja kotihierontaan ja –mobilisaatioon. Helppo pitää reissuissakin mukana!

FLEXI-BAR Syvien lihasten harjoitteluväline.

VASTUSKUMINAUHA JA ARTHRO CREME NIVELVOIDE  Keskivahva kuminauha esim. olkapääharjoitteluun ja erityisesti nivelrikkokipuun kehitetty voide.

 

Nukkuminen oli ennen kivuliasta ja asennon löytäminen vaikeaa. Jouduin käyttämään lisätyynyjä nukkuessa kehon tukena. Nanalta sain koekäyttöön kotiin Tempur-patjan. Totesin että se muotoutuu kehoni mukaisesti ja tukee rankaa. Nana auttoi valitsemaan oikean kokoisen tyynyn ja patjan ja tunsin että sain juuri minulle sopivan tuotteen. Selkäkivut ovat patjan myötä vähentyneet ja nukahtaminen helpottunut.

– Anna-Kaisa, 42v, Lahti