Me palvelemme sinua

NANA NAULAPÄÄ

Olen valmistunut fysioterapeutiksi 2010 Lahden ammattikorkeakoulusta ja 2013 Certified Mulligan Practitioneriksi (CMP). Olen erikoistunut tuki- ja liikuntaelimistön fysioterapiaan. Finfysion yrittäjänä olen toiminut vuodesta 2010. Minulle on tärkeää kohdata jokainen asiakas yksilöllisesti ja perehtyä hoitoon huolellisesti. Vapaa-ajalla harrastan liikuntaa eri muodoissa, mökkeilyä ja koirien kanssa ulkoilua.

DANIELLE SLURINK

Valmistuin fysioterapeutiksi 2013 Helsingin Metropolian ammattikorkeakoulusta. Olen erikoistunut tuki- ja liikuntelimistön fysioterapiaan ja hyödynnän erityisesti fasciamanipulaation menetelmiä (Stecco taso 3), jotka olen todennut erittäin tehokkaiksi. Lisäksi olen geriatrisen fysioterapian erityisosaaja ja toteutan kotikuntoutusta. Panostan yksilölliseen hoitoon sekä jatkuvaan lisäkouluttautumiseen. Vapaa-ajalla olen mieluiten luonnossa vaeltaen tai maastopyöräillen.

PETRI HÄMÄLÄINEN

Olen koulutettu hieroja sekä osteopaattiopiskelija. Olen valmistunut hierojaksi Hierontakoulu Atlaksesta 2019. Koulutuksen valinnaisena osana olen suorittanut niveltoiminnan edistämisen osion.

Olen aloittanut opiskelut osteopaatiksi 2020 ja tarjoan hierontapalveluiden lisäksi myös osteopatia opiskelijatyönä palvelua.

Olen ollut urheilun parissa koko ikäni ja tästä syystä ollut aina kiinnostunut ihmiskehon toiminnasta sekä siitä kuinka voimme tähän vaikuttaa. Kamppailulajit ovat lähellä sydäntäni ja itse olen kilpaillut lukkopainissa sekä vapaaottelussa.

Vastaanotolleni ovat tervetulleita taustoista riippumatta kaikenkuntoiset ihmiset. Pyrin tarjoamaan yksilöllisesti juuri sinulle parasta mahdollista hoitoa.

Koulutettu hieroja 2019, osteopaattiopiskeljia (syksy 2020-kevät 2024)

SATU-MARJAANA PELTOLA

Koulutukseltani olen fysioterapeutti (2007) ja sairaanhoitaja (2012). Fysioterapeuttina käytän paljon Steccon faskiamanipulaatiota (taso II) sekä tilanteen mukaan lisäksi muuta matkan varrella opittua. Teen myös FLT Ravintovalmennusta. Vapaa-ajalla mieluisinta puuhaa on lukeminen, liikkuminen ja leipominen.
 
Finfysiolla olen 1-2pv/viikossa ja ajan voit varata joko puhelimitse, verkkoajanvarauksella, whatsapilla tai tekstiviestillä.
 
Tervetuloa, pohditaan yhdessä mikä Sinua auttaisi parhaiten!
 

Lue yrityksestämme lisää täällä.