Me palvelemme sinua

NANA NAULAPÄÄ

Olen valmistunut fysioterapeutiksi 2010 Lahden ammattikorkeakoulusta ja 2013 Certified Mulligan Practitioneriksi (CMP). Olen erikoistunut tuki- ja liikuntaelimistön fysioterapiaan. Finfysion yrittäjänä olen toiminut vuodesta 2010. Minulle on tärkeää kohdata jokainen asiakas yksilöllisesti ja perehtyä hoitoon huolellisesti. Vapaa-ajalla harrastan liikuntaa eri muodoissa, mökkeilyä ja koirien kanssa ulkoilua.

DANIELLE SLURINK

Valmistuin fysioterapeutiksi 2013 Helsingin Metropolian ammattikorkeakoulusta. Olen erikoistunut tuki- ja liikuntelimistön fysioterapiaan ja hyödynnän erityisesti fasciamanipulaation menetelmiä (Stecco taso 3), jotka olen todennut erittäin tehokkaiksi. Lisäksi olen geriatrisen fysioterapian erityisosaaja ja toteutan kotikuntoutusta. Panostan yksilölliseen hoitoon sekä jatkuvaan lisäkouluttautumiseen. Vapaa-ajalla olen mieluiten luonnossa vaeltaen tai maastopyöräillen.

SATU-MARJAANA PELTOLA

Koulutukseltani olen fysioterapeutti (2007) ja sairaanhoitaja (2012). Fysioterapeuttina käytän paljon Steccon faskiamanipulaatiota (taso II) sekä tilanteen mukaan lisäksi muuta matkan varrella opittua. Teen myös FLT Ravintovalmennusta. Vapaa-ajalla mieluisinta puuhaa on lukeminen, liikkuminen ja leipominen.

Finfysiolla olen 1-2pv/viikossa ja ajan voit varata joko puhelimitse, verkkoajanvarauksella, whatsapilla tai tekstiviestillä.

Tervetuloa, pohditaan yhdessä mikä Sinua auttaisi parhaiten!

Lue yrityksestämme lisää täällä.