Asiakkailtamme

Olin hakenut selkäkipuihin apua lääkäristä ja fysioterapiasta. Kummatkaan eivät tuottaneet tulosta, koska niissä hoidettiin vaivaa eikä syytä. Finfysiossa sain juuri sellaista palvelua kuin olin kaivannut. Nana paneutuu vaivan syyhyn ja sitä kautta aletaan hoitamaan vaivaa. Sain todella hyvää fysioterapiaa ja hyvät ohjeet kotiin ja pääsin palaamaan töihin ja harjoituksiin.

Jani Pyyhtiä, 43 v , liikuntaneuvoja, Lahti

Yli kuuden vuoden ajan olen saanut helpotuksen ajamisesta johtuviin niskan ja selän jännitystiloihin Nanalta. Työni vuoksi ajan 65 000 km/v. Useimmiten kolme hoitokertaa helpottaa tilanteeseen. Ilman Nanan ammattitaitoa en olisi voinut jatkaa tässä työssä, tai ainakin olisin joutunut pitämään sairauslomia vaivojeni vuoksi. Nanassa parasta on, että hän löytää vaivoille järkevän syyn ja antaa kotiharjoitteet tukemaan fysioterapiaa. Kotiharjoitteet ovat juuri minulle tehtyjä, tavoite kiireiselle ihmiselle voi olla pari minuuttia päivässä.

Minna Anttila, 46 v, myyntiedustaja, Lahti

Olen käynyt usealla fysioterapeutilla ja ensimmäistä kertaa koen saavani kunnollista hoitoa ja pitkäkestoisempaa helpotusta oireisiini Nanalta. Kertomani kipukohdat ja oireet on otettu tosissaan, ja niiden parantamiseksi olen saanut monipuolista hoitoa. Hoito on keskittynyt päästä varpaisiin. Olen erittäin tyytyväinen saamaani fysioterapiaan!

Essi, 20 v, opiskelija, Tampere

Nukkuminen oli ennen kivuliasta ja asennon löytäminen vaikeaa. Jouduin käyttämään lisätyynyjä nukkuessa kehon tukena. Nanalta sain koekäyttöön kotiin Tempur-patjan. Totesin että se muotoutuu kehoni mukaisesti ja tukee rankaa. Nana auttoi valitsemaan oikean kokoisen tyynyn ja patjan ja tunsin että sain juuri minulle sopivan tuotteen. Selkäkivut ovat patjan myötä vähentyneet ja nukahtaminen helpottunut.

Anna-Kaisa, 42 v, Lahti